IJmuiden | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

IJmuidense mishandelt dorpsgenoten

mishandeling / vechtpartij

IJmuiden - Een 47-jarige vrouw uit IJmuiden is donderdagavond aangehouden nadat zij twee buurtgenoten had mishandeld. Dit gebeurde rond 20.30 uur op de Bellatrixstraat.

De IJmuidense had volgens getuigen vanuit het niets de twee slachtoffers geslagen en gekrabd en besloten daarom direct de politie in te schakelen. De vrouw was inmiddels haar woning binnengegaan en weigerde de deur te openen. De aanwezige agenten kregen uiteindelijk een machtiging om de woning zonder toestemming van de bewoonster binnen te gaan. De IJmuidense werd aangehouden echter vond zij het niet nodig om mee te werken aan haar aanhouding. De verdachte moest worden geboeid en werd getild naar de politieauto gebracht. Tijdens de rit naar het politiebureau, bleef de vrouw maar schreeuwen. Ook op het politiebureau was de dame nog niet gekalmeerd en wilde niet meewerken aan de fouillering. Uiteindelijk gaf de IJmuidense zich toch over en liet zij zich fouilleren en kon zij worden ingesloten De twee slachtoffers deden beide aangifte.

2017182042

Soortgelijke berichten

Man mishandelt medewerker supermarkt
Roosendaal

Man mishandelt jongeren
Goes

Man mishandelt en bestolen
Halsteren

Inbreker mishandelt drie politieagenten
Alkmaar

Man mishandelt buitengewoon opsporingsambtenaar
Vlissingen

Man mishandelt ex-vriendin
Heerenveen

Stadjer mishandelt politieagent
Groningen

Bejaarde automobilist mishandelt agent
Oudenbosch

Man mishandelt fietsenstallingpersoneel
Tilburg

Man mishandelt beveiliger NS
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio