IJmuiden | straatinfo

dierenleed politie meldingen

Gewonde bij ruzie (aanvullend bericht)

dierenleed

IJmuiden - Op maandagmorgen omstreeks 08.40 uur raakte een 60-jarige man uit Zaandam gewond bij een geweldsincident in een woning aan de Heidestraat. De man liep daarbij letsel aan zijn hoofd en een hand op. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.De man kreeg in de woning ruzie met een buurtbewoner. De aanleiding lag mogelijk in de relationele sfeer. Bij de ruzie liep het slachtoffer verwondingen op. Hij werd met een stok op zijn hoofd geslagen en liep verwondingen aan zijn hand op toen hij een messteek af wilde weren. Het slachtoffer wist uit de woning te komen en rende naar een nabijgelegen bedrijf waar medische hulp werd ingeroepen.

Ook de verdachte, een 37-jarige man uit IJmuiden, vluchtte weg.De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in in de omgeving en kon deverdachte aanhouden. In de woning van de man werden twee (mogelijke) vuurwapensaangetroffen. De wapens zijn in beslag genomen.

Soortgelijke berichten

Gewonde na ruzie
Cuijk

Gewonde na steekincident
Alkmaar

Gewonde bij steekincident Delft
Delft

Verkeersongeval met gewonde
Utrecht

Gewonde bij eenzijdig ongeval
Brunssum

Gewonde bij verkeersongeval
Gieterveen

Gewonde Zoetermeerse blijkt bestuurder
Zoetermeer

Gewonde bij frontale botsing
Geersdijk

Licht gewonde bij treinbotsing
Zwolle

Gewonde inbreker aangehouden
Drachten

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio