De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte en het aanvr | Bibliotheek Velsen

datum: dinsdag 21 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
De Bibliotheek helpt bij digitale belastingaangifte en het aanvr | Bibliotheek Velsen

Inwoners van Velsen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte of bij het online aanvragen van toeslagen, kunnen vanaf 7 maart terecht op het belastingspreekuur in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden. Samen met de Sociale Raadslieden van Stichting Socius-md biedt de Bibliotheek dit gratis belastingspreekuur aan, ter ondersteuning bij de digitale aangifte of het aanvragen van toeslagen. Mensen die zelf -zonder hulp- aangifte willen doen, biedt de bibliotheek gratis computer- en internetgebruik aan. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Gratis belastingspreekuur
Vanaf 7 maart 2017 kunnen mensen iedere dinsdag tussen 11:00 en 13:00 uur in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden gebruik maken van het belastingspreekuur. Er geldt een vrije inloop. Stichting Socius-md verzorgt het spreekuur. Heb je vragen over je belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen? Kom dan langs.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wie zelf belastingaangifte wil doen of een toeslag wil aanvragen, kan gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden. Er zijn twee computers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen technische ondersteuning bieden bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte of aanvraag kun je terecht bij het belastingspreekuur.

bron: https://www.facebook.com/events/603678049836180/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in IJmuiden | 112 alarmeringen IJmuiden | Goedkoop Tanken in IJmuiden | Supermarkten in IJmuiden | Weerbericht IJmuiden